przez Jerzy Szeja » Pn kwi 14, 2008 2:35 pm
Z całą autentyczną sesją są kłopoty. Niemniej jednak kiedyś widziałem zapis sesji AD&D z USA, ale to było ładnych kilka lat temu. I to pokazywano mi laptopie, więc nie znam adresu.
Natomiast w sieci było kiedyś kilka niezłych fragmentów, w tym kilka dość autentycznych. Przynajmniej dla mnie. Nie było mi to do niczego potrzebne - ot, sprawdzałem, co jest.
Były też takie próby, jak filmy na potrzeby TV czy też to, co skręcono przed konferencją w PKiN, na której Kolega był (tj. na sesji na widowni, z ekipy "kręconej" jak przez mgłę pamiętam Puszkina i JeRzego, ale ponieważ byłem głównym organizatorem, to tylko widziałem moment przed własnym wystąpieniem do kamery i mogę teraz - po latach - uzupełniać scenę dość dowolnymi osobami). Na pewno albo Kol. JeRzy Rzymowski, albo Kol. Marcin Baryłka, albo Michał Marszalik powinni pamiętać, jeżeli Kol. Sekretarz nie zapamiętał.
Inna sprawa, czy ktoś ma ten materiał.
Były też fragmenty do "Roweru Błażeja", bodaj z Falkonu.
Dla porządku przypomnę, że YouTube ma bezkonkurencyjne w swojej zasobności zbiory (to przypomnienie dla ew. obserwatorów tego wątku, bo jego założyciel na pewno widział). Niestety w większości to zgrywy.
Serdecznie pozdrawiam!
Jerzy Szeja